Interiørkonsepter

Nesoddens nye leilighetsprosjekt på Ommen er et fantastisk flott boligprosjekt. Spennende arkitektur med beliggenhet i nærhet til fjorden, og i vakre og landlige omgivelser. Dette har vært en stor inspirasjonskilde til materialvalg og farger da vi utformet interiørkonseptene for leilighetene.

Interiørarkitektens valg

Vi ønsket å skape et godt samspill mellom boligenes eksteriør og interiør. Det har vært viktig for oss at materialbruken understreker og ivaretar det fine lyset i leilighetene som nå har blitt lyse, tidsmessige og funksjonelle.

Store vindusflater med fantastiske lysinnfall, sammen med store balkonger og terrasser gjør dette boligprosjektet helt unikt. Naturen trekkes rett inn i leiligheten!

Følg prosjektet

Viser materialer og farger for interiørkonsept 2
viser materialer og farger for interiørkonsept 3 Calm

Det er lagt vekt på god kvalitet i alle detaljer. Vi har valgt ut materialer, innredninger til kjøkken, bad, garderober og belysning som leveres av produsenter som er kjent for kvalitet og godt design.

Samarbeideidet med utbygger, arkitekt, og megler synes vi har gitt gode resultater. De nye boligene på Ommen vil bli et godt sted å bo!

Wenche Kolstad og Anne-Berit Moen

Valg av interiørkonsept

Valget mellom interiørkonseptene «Brief», «Harmony» og «Calm» er uten ekstra kostnad på alle enheter, mens konseptet Zen (med spiler) tilbys kostnadsfritt kun på toppleilighetene, men kan også velges som tilvalg på andre konsepter. Velkommen til din fremtidige oase av stil og komfort.

 

Interiørkonsept «Brief»

viser materialer og farger for interiørkonsept 1 "Brief"

 

Interiørkonsept «Harmony»

Viser materialer og farger for interiørkonsept 2 "Harmony"

 

Interiørkonsept «Calm»

viser materialer og farger for interiørkonsept 3 Calm

 

Interiørkonsept «Zen»

viser materialer og farger for interiørkonsept 4 toppleilighet

Meld interesse